zicht-op-vernieuwing

Laten we elkaar weer zien!

Aangezien de versoepelingen rondom Covid-19 langzamerhand weer op gang komen, heb ik ook mijn praktijk heropend... en zelfs op een nieuwe locatie! Wat heb ik zin om weer van start te gaan!

Het gaat wel een beetje anders dan anders, rekeninghoudend met jouw en mijn veiligheid en gezondheid. Praktisch betekent het bijvoorbeeld dat de stoelen ruim 1,5 meter uit elkaar staan en we geen handen schudden. Ook zal de praktijkruimte tussen elke sessie door schoongemaakt worden. Er kunnen met aanpassingen wel lichaamsgerichte sessies plaatsvinden, als de hulpvraag hierop aansluit en de cliënt dit wenst. Mocht dit van toepassing zijn voor jou als cliënt, dan bespreken we de aanpassingen vooraf.

Ondanks de veranderingen, blijft het het mijn missie om een veilige sfeer te bieden, waardoor jij je gezien en gehoord voelt.

Vind je het lastig om deze tijd goed door te komen? Maak je je zorgen over de toekomst? Heb je behoefte aan een luisterend oor, of wil je gewoon even je hart luchten, over de vele veranderingen in je leven? 

Ook in deze tijd is Praktijk Mossa er voor jou! 

Contact

Wil je meer weten over mijn aanbod?