Werkwijze

Praktijk Mossa biedt psychodynamische therapie aan:
 > Volwassenen
 > Studenten
 > Kinderen vanaf 8 jaar

Ook biedt zij trainingen voor bedrijven. Binnenkort kennismaken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? 

Contact


Werkwijze van therapie.

Heb je interesse in therapie bij Praktijk Mossa, dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Je kunt daarvoor een afspraak maken per mail, de contactlink onderaan deze pagina,of per telefoon.

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of jouw vraag aansluit bij mijn aanbod. Ook krijg je de gelegenheid om vragen te stellen die voor jou van belang zijn om je keuze te bepalen. Wanneer je besluit om sessies te volgen, dan volgt een intake.

Na het invullen en ondertekenen van het intakeformulier en behandelovereenkomst, kunnen de sessies van start gaan.

Een sessie voor volwassenen en studenten duurt ongeveer één tot anderhalf uur. Een sessie voor kinderen van 8-12 duurt meestal 45 minuten. De frequentie tussen de sessies bedraagt meestal 1-2 weken.

Een gemaakte afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Bij een afmelding binnen 24 opvolgend aan een gemaakte afspraak, behoudt Praktijk Mossa het recht om de sessiekosten in rekening te brengen.

De duur van het traject of het aantal sessies tot gewenste verandering is niet van te voren te bepalen. Elke cliënt met zijn hulpvraag is uniek, zo ook het tijdspad. Uiteraard kunnen hierover individuele afspraken gemaakt worden.

 In het traject volg ik de cliënt en bewaak ik het proces. De cliënt blijft verantwoordelijk voor de keuzes en stappen die hij of zij in zijn leven zet.

Contact

 > Wat is psychodynamische therapie?

Tarieven