Coaching en therapie voor studenten

Zit je op het MBO, HBO of het WO? 

Wil jij meer uit jezelf halen, waarbij je wat support kunt gebruiken? Of loop je tegen dingen aan, waardoor je je niet zo lekker in je vel zit? Praktijk Mossa is er voor jou in de vorm van coaching of therapie.

Coaching

Wil je nog meer ontdekken waar jouw talenten liggen? Twijfel je over je opleidingskeuze, of een richting binnen je opleiding? Of vind je het maar lastig om alle studietaken bij te houden, naast zoveel andere dingen waar je aandacht naar uitgaat? Graag help ik jou te ontdekken wat je nu ├ęcht wilt, wat jij belangrijk vind en hoe je dat vorm kunt geven in je opleiding, studentenleven en in de thuissituatie. In gesprek met jou stellen we samen een doel op waar je de komende periode aan wil werken. Tijdens dat proces ondersteun ik. Soms stel ik prikkelende of confronterende vragen. Wel met de bedoeling om jou te ondersteunen en aan te moedigen, zodat jij je gemotiveerd blijft ontwikkelen!

Stuur een bericht

Therapie

 > Wat is psychodynamische therapie?

Soms zijn er periodes in je leven dat je wilt dat het anders gaat, maar je weet niet zo goed hoe. Bijvoorbeeld:

  • je ervaart problemen in je thuissituatie, bijvoorbeeld door ruzies met ouders, of ziekte
  • je mist aansluiting met medestudenten
  • je hebt veel last van stress, je weet niet meer hoe je moet opladen
  • je mist iemand, waardoor je je leeg of somber voelt.

Wat je situatie ook is, ik luister naar je. Je mag zijn met alles wat er is. Ik nodig je uit om eerlijk naar jezelf te kijken en te ontdekken welke beweging er nodig is om je weer energiek en vrij te voelen!

Stuur een bericht