T u s s e n l a n d s c h a p

Hier sta je dan, 
vakantieperiode achter de rug,
je werk staat weer op je te wachten,
maar je bent zo ver nog niet.

Er wordt direct weer van alles aan je gevraagd. Je moet er weer met volle bak tegenaan.
En je vraagt je af: wil ik dit? Ben ik op de plek waar ik moet zijn? 

Misschien heb je wel langer nagedacht over die ene droombaan, waar je heel blij van zou worden. Maar denk je gelijk dat het voor jou toch niet haalbaar is. Want dan moet je weer een opleiding volgen en dat past niet binnen je huidige omstandigheden. Of ben je misschien bang dat het bij voorbaat al niet gaat lukken, omdat je examens veel te spannend vindt.

Hoe je omstandigheden ook zijn, je hebt de situatie waar je nu in verkeert, serieus te nemen. Misschien is dit niet de plek waar je uit wilt komen, maar het is wel je vertrekpunt. Denk eens voor jezelf na: wat zou ik anders willen in mijn werk, of privé? En wat zou het eerste stapje kunnen zijn om daar al dichter bij te komen? En wie of wat zou jou kunnen helpen jouw weg te gaan richting jouw doel?

Ik ben benieuwd welke eerste stap jij gaat zetten of al hebt gezet richting jouw bestemming! Leuk als je het deelt in een berichtje!  Of weet je wel waar je uit wilt, maar nog niet waar naar toe? Ik help je graag op jouw weg!

ContactTerug naar overzicht